Opleiding landelijke verkeersregelaar

Scheers Opleidingen geeft de opleiding tot landelijke verkeersregelaar, dit kan zowel bij ons als bij u op locatie door het gehele land.

De opleiding landelijke verkeersregelaar word door ons gegeven in 2,5 dag, en bestaat uit een theorie gedeelte en een praktijk gedeelte.

Theorie: tijdens dit gedeelte van de opleiding behandelen wij zaken als remweg en remafstanden, agressie, communicatie, verkeersregels en verkeerstekens, wetgeving, verzekering, en diverse overige onderwerpen die van belang zijn om de praktijk goed uit te kunnen oefenen.

Praktijk: Wanneer u de theorie afgerond hebt gaan we aan de slag met de praktijk. De eerste halve middag laten wij u zien wat er van u verwacht word, u komt er een keer bij staan en vervolgens gaat u in overleg met onze opleider alleen de kruising op.

Uiteraard helpen wij u waar dit nodig is, of wanneer u zelf nog twijfelt en het misschien wel angstig vind.

Wanneer u na 2 dagen de praktijk goed onder controle heeft volgt het praktijk examen. in het examen van 15 minuten laat u aan de examinator in het bijzijn van een gedelegeerde van de Politie zien dat u de kruising onder controle heeft. er word door de examinator gelet op een aantal zaken als veiligheid, doorstroming, juiste tekens, houding en nog enkele overige zaken.

Wanneer u geslaagd bent, ontvangt u van ons een officieel erkend getuigschrift waarmee uw werkgever een aanstellingspas voor u kan aanvragen.