Het Team

 Mijn naam is Davy Scheers, eigenaar Scheers Security. Ik ben geboren op 6 mei 1981 en getrouwd met mijn vrouw Christa Scheers- ter Haar. Wij hebben een hond Wodan (kruising mechelse herder * rottweiler) en wonen in Neede.

Sinds 2002 ben ik al werkzaam in de particuliere beveiliging en daarin heb ik veel werkzaamheden verricht bij diverse bedrijven.

in 2015 hebben wij besloten om voor ons zelf te gaan beginnen met het beveiligingsbedrijf Scheers Security.

Na diverse informatie avonden en veel rondkijken en informeren hebben we ons bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en zijn we gestart. vrijwel snel na de inschrijving van ons bedrijf zijn we begonnen met de aanvraag voor ons eigen ND nummer, die wij in februari 2016 hebben mogen ontvangen van dienst Justitie.

afgelopen jaar zijn wij als inhuur partij veel actief geweest voor diverse werkzaamheden als evenementenbeveiliging, objectbewaking, portiers diensten, en landelijke verkeersregelaars.

eind 2016 hebben we besloten zelf meer op zoek te gaan naar eigen klanten en tevens om zelf een opleiding te gaan verzorgen in landelijke verkeersregelaars, dit loopt nu als een speer en daarom hebben we ook besloten om deze zaken wat verder los te koppelen van Scheers Security en hiervoor Scheers Events, Scheers Traffic en Scheers Opleidingen erbij opgezet. hierdoor zijn wij voor vele klanten en opdrachtgevers makkelijker vindbaar.

Voor de toekomst zijn wij nu bezig met de afronding van de opleiding Persoonsbeveiliging, en willen we ons daarin verder gaan onderscheiden.

verder is het idee om in de toekomst ook verder te gaan kijken naar opleidingen als ESO (event Security Officier) en Beveiliger 2 om deze intern te gaan aanbieden.  vooralsnog blijft dit even een kleine droom.

Bedankt voor het bezoeken van onze pagina, en mocht ik wat voor u kunnen betekenen neemt u dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Davy Scheers.